HemSitemapKontakt      
  • EKOVENT söker Teknisk Säljare till Västra Sverige
    Vi söker en etablerad Teknisk Säljare inom ventilationsbranchen alternativt en Teknisk säljare med erfarenhet av luftbehandling.
    2018-02-07
  • Teknisk Säljare till Norra Sverige – placeringsort Stockholm
    Vi söker en etablerad Teknisk Säljare inom ventilationsbranchen alternativt en Teknisk säljare med erfarenhet av luftbehandling.
    2018-02-07

Nyhet Aggregat

Ventilation och luftkonditionerings- teknologi för kemi-, läkemedels-, medicinsk och renrumsmiljöer.

Nyhet Fläktar

Världsledande fläktfabrikat har lagt grunden för standarden för brandskydd i branschen.

Nyhet Ventilation

VAV- och CAV-spjäll för reglering av till- och frånluft.


EKOVENT AB är idag ett av Sveriges ledande företag inom ventilation med över 40 års erfarenhet. Det är en stor trygghet för dig som kund. I våra fabriker på 10 000 m2 arbetar drygt 60 personer med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfortventilation och industriventilation. Grundpelaren för vår verksamhet är miljövänliga, energieffektiva produkter med hög kvalitet och lång livslängd. Det är vårt sätt att upprätthålla goda relationer för långvariga samarbeten.

I vårt breda produktsortiment ingår luftbehandlingsaggregat till bland annat kontor, bostäder och industri, ett brett urval av brandgasfläktar och fläktar för allmän ventilation samt våra välkända spjäll, brandspjäll, takhuvar, ytterväggsgaller, m m. I fabriken finns även ett avancerat laboratorium för luftflödesmätningar och testbränning av brandprodukter och ett stort showroom där du kan se våra produkter.

Vi erbjuder snabba leveranser för att du aldrig ska stå tomhänt med uppdrag att slutföra. EKOVENT har representanter över hela Sverige. Kontakta oss för att nå din lokala representant eller våra produktspecialister.