HemSitemapKontakt      

Digitala Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt digitala nyhetsbrev så får du löpande information om nya produkter, applikationer, referenser och om oss på EKOVENT. Nyhetsbrevet kommer ut 2-3 gånger per år. Tänk på att alla fälten måste fyllas i!
Namn:
 
Företag:
 
Tel:
 
E-postadress:
 

Arkiv Nyheter

Nyheter

 

EKOVENT söker Teknisk Säljare till Västra Sverige

Vågar du anta utmaningen att arbeta med vår tillväxt i västra Sverige? Du kommer in i en spännande och växande organisation med höga mål. Vi erbjuder en varierande och stimulerande tjänst där du får utrymme att vara med och påverka och utveckla din roll. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Läs mer här

Publicerad 2018-02-07
 
 
 

Teknisk Säljare till Norra Sverige – placeringsort Stockholm

Vi söker en etablerad Teknisk Säljare inom ventilationsbranchen. Du blir en del av vårt team i Vellinge med placering in Stockholm.

Vågar du anta utmaningen att arbeta med vår tillväxt i Norra Sverige? Du kommer in i en spännande och växande organisation med höga mål. Vi erbjuder en varierande och stimulerande tjänst där du får utrymme att vara med och påverka och utveckla din roll. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Läs mer här

Publicerad 2018-02-07
 
 
 

Välkommen till Frukostmöte 9 februari

Under 2017 har det tagits fram nya riktlinjer för hur fläktar i drift-system kan utformas och dimensioneras. Den 9 Februari 8:00-9:30 har EKOVENT ett av sina populära frukostmöten i Vellinge, där Martin Borgström presenterar fläktar i drift-lösningar.

Gör din anmälan här senast den 6 Februari. Frukostmötet är självklart kostnadsfritt, vi bjuder även på frukost och kaffe.
Välkommen!

Publicerad 2018-01-29Frukostmöte 9 februari  
 
 

Nu byter vi adress i Stockholm

Vi har nu flyttat vårt Stockholmskontor inom Solna stad. Vår nya adress är Vallgatan 9, 170 67 Solna. Telefonnumren är oförändrade.

Välkommen in när du har vägarna förbi.

Publicerad 2018-01-29
 
 
 

Håkan Askemar, ny regionchef i Stockholm

Vår nya regionchef i Stockholm heter Håkan Askemar och han kommer att arbeta med våra ventilationsprodukter, fläktar och luftbehandlingsaggregat. Håkan har en gedigen erfarenhet från ventilationsbranschen och kommer närmast från Systemair Sverige AB där han var Regionchef Nord. Dessförinnan har han även haft olika roller på Bevego, Ahlsell och Lindab. EKOVENT är ett bolag jag haft kontakt med sedan jag började i branschen och jag ser fram emot att nu få chansen att arbeta med utvecklingen av regionen. ”Marknaden är god och möjligheterna i regionen är spännande" säger Håkan på frågan om vad han ser fram emot i sin nya roll som regionchef hos EKOVENT.

Vi hälsar Håkan varmt välkommen!

Publicerad 2018-01-08Håkan Askemar, ny regionchef i Stockholm  
 
 

Maria Persson – ny Produktionschef

Vår nya produktionschef heter Maria Persson. Med Maria får vi en initiativrik och drivande produktionschef som kan tillvarata den väl fungerande produktion vi har idag men som också har förmågan att lyfta vår produktion till ännu högre nivåer i takt med företagets tillväxt. Maria är i grunden civilingenjör, en utbildning hon kompletterat med en MBA från Warwick Business School. Hon har arbetat med tillverkning och supply chain management i många olika befattningar, bland annat hos Pipe Chain, USA, Consafe, Sony Ericsson, Johns Manville i Sverige. Närmast kommer hon från Wayne Fueling Systems där hon arbetade som Operations Director.

Vi hälsar Maria varmt välkommen!

Publicerad 2018-01-08Maria Persson – ny Produktionschef  
 
 

Snabbvalsguide Fläktar hjälper dig till rätt val!

Med vår Snabbvalsguide Fläktar får du en bra översikt av vårt breda fläktprogram.
Bläddra igenom den så hittar du massor av information om fläktar för ventilation och brandgasevakuering. Guiden hjälper dig att snabbt hitta rätt fläkt för många olika sorters applikationer. Välj mellan axiella, radiella, jetfläktar eller kanalfläktar. Du hittar även ett brett urval av tillbehör.

Läs mer

Publicerad 2017-12-06
 
 
 

Annica Merkel ny innesäljare i Vellinge

Vi förstärker vår säljorganisation i Vellinge med Annica Merkel som kommer att arbeta som innesäljare. Primärt kommer Annica att förstärka och supporta Stockholmsregionen.

Annica har många års erfarenhet av teknisk försäljning inom både ventilation och HVAC. Närmast kommer Annica från IMI-Hydronic Engineering AB men har även jobbat som säljare på Systemair AB.

Vi hälsar Annica välkommen.

Publicerad 2017-09-12Annica M  
 
 

Produktionschef

Vi söker nu en initiativrik och drivande Produktionschef som kan tillvarata den väl fungerande produktion vi har idag, men också med förmågan att ”lyfta” produktionen till ännu högre nivå i takt med att företaget växer. Befattningen är placerad direkt under VD och ingår i företagets ledningsgrupp. Läs mer här.

Publicerad 2017-07-12
 
 
 

EKOVENT söker Försäljningsingenjörer till Stockholm, Göteborg och Umeå

Vi söker etablerade Försäljningsingenjörer inom luftbehandling eller med erfarenhet från ventilationsbranschen. Vi söker försäljningsingenjörer till Stockholm, Göteborg och Umeå!

Vågar du anta utmaningen att arbeta med vår tillväxt? Du kommer in i en spännande och växande organisation med höga mål. Vi erbjuder en varierande och stimulerande tjänst där du får utrymme att vara med och påverka och utveckla din roll. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Läs mer här

Publicerad 2017-06-22
 
 
 

Innesäljare

Vi behöver förstärkning inom innesälj och back office, där du arbetar aktivt med försäljning och våra kunder i främst Stockholmsregionen och norra Sverige. Du kommer att arbeta med försäljning, offert- och orderhantering; registrera och administrera order i vårt ERP system Monitor, vara våra kunder behjälpliga på olika sätt, följa upp offerter och bl a ansvara för uppföljning och leveranstider på våra kundorder. Då vi har ett brett produktsortiment är det viktigt med ett stort intresse för teknik och våra produkter. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med omgående tillträde. Läs mer

Publicerad 2017-06-22
 
 
 

Gör dig redo för Löparfest den 16 september!

Äntligen är det dags att börja planera för årets Löparfest. Den 16 september hälsar vi dig och alla andra entusiastiska löpare välkomna till startlinjen.

Anmäl dig senast den 25 augusti, så bjuder EKOVENT på anmälningsavgiften. Som vår gäst får du dessutom tillgång till VIP-tältet där vi bjuder på massage, förfriskningar och lättare förtäring. Och som om inte det vore nog får du T-shirt, medalj och presenter som tack för att du deltar.

Läs mer

Publicerad 2017-04-18EKO 1/2-Maran 2017  
 
 

Magnus Sjöberg ny säljare i Vellinge!

Vi förstärker nu vår säljorganisation i södra Sverige med Magnus Sjöberg som kommer att arbeta med våra ventilationsprodukter, fläktar och luftbehandlingsaggregat. Magnus har många års erfarenhet av teknisk försäljning av brandklassade produkter för marint bruk och försäljning av polymera produkter. Han är lösningsorienterad, har stort tekniskt intresse, drivs av projektförsäljning oavsett storlek och kommer närmast från Trelleborg Industri AB.

Vi hälsar Magnus välkommen.

Publicerad 2017-02-09Magnus S