Vi söker en Marknadsassistent

22 maj 2023
Vi söker nu en Marknadsassistent med bakgrund inom marknadsföring och kommunikation. Är du drivande, kreativ och vill jobba i en ansvarstagande roll på ett växande företag? Då kan det vara just dig vi söker! Tjänsten är ett föräldravikariat på 15 månader.

EKOVENT AB grundades för nästan 50 år sedan och är idag ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen. Våra produktionsanläggningar ligger i Vellinge, strax söder om Malmö. I två moderna fabriker är drygt 70 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation. EKOVENT har även agenturer för kompletterande produkter. Omsättningen uppgår till drygt 180 MSEK. EKOVENT är ett företag i Lindab-koncernen.

Läs mer om oss på  www.ekovent.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som Marknadsassistent hos EKOVENT kommer du vara en del av och bidra till det dagliga marknadsarbetet tillsammans med marknadschef.

Du kommer att ha många olika och varierande arbetsuppgifter där dina primära ansvarsområden kommer vara:

- Producera texter, bilder och rörligt material.
- Ta fram grafiskt material såsom mallar, visitkort, etiketter m.m
- Ansvara för företagets sociala medier såsom LinkedIn, Facebook, Youtube med olika uppdateringar och nyheter
- Uppdatera och utveckla innehållet på vår hemsida, webshop och intranät
- Skicka ut nyhetsbrev
- Utforma och uppdatera produktblad, broschyrer m.m
- All kontakt med tryckeri såsom beställa marknadsmaterial och profilprodukter
- Hjälpa till där det behövs

Utbildning och erfarenhet
Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och kommunikation, alternativt arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Du har goda kunskaper inom Adobe CC, primärt InDesign, PhotoShop och Illustrator. En stor fördel om du har erfarenhet och/eller stort intresse av grafisk produktion, layout, foto och filmproduktion och har erfarenhet av Final Cut Pro (eller annat filmredigeringsprogram).

Du är drivande, kreativ, ansvarstagande och gillar att ha många bollar i luften.
För att trivas i rollen som marknadsassistent hos EKOVENT tar du stort ansvar för dina ansvarsuppgifter och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är nytänkande, arbetar självständigt under eget ansvar och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. 

Att jobba hos oss
Företag byggs av människor och för att ett företag ska må bra, måste människorna i det må bra. Sedan många år tillbaka strävar EKOVENT efter att skapa gemenskap och glädje på arbetsplatsen, bland annat genom att arbeta aktivt med friskvård och motion. Genom aktiviteter som främjar hälsa och sammanhållning, lägger vi grunden för ett positivt arbetsklimat och ett sunt företag - i alla bemärkelser.

Information och ansökan
Tjänsten är ett föräldravikariat på 15 månader med start 20230807. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ljubomir Doslic, 040-421606 alt 0709-426786.
Välkommen med din ansökan och CV till ljubomir.doslic@ekovent.se. Ansök redan idag, dock senast den 15/6.


Varmt välkommen med din ansökan!