HemSitemapKontakt      

Back office / Support

EKOVENT grundades för mer än 45 år sedan och är idag ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen. Våra produktionsanläggningar ligger i Vellinge, strax söder om Malmö. I två moderna fabriker är drygt 60 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation. EKOVENT har även agenturer för kompletterande produkter. Omsättningen beräknas till drygt 100 MSEK. 

Vi söker nu Back office / Support

Befattningen
Då vår nuvarande Back office / Support kommer att gå vidare till nya utmaningar utanför företaget, söker vi en ny Back office / Support som vill anta utmaningen att bli en del av vårt växande team.

Du är spindeln i nätet i vår säljorganisation; du ansvarar för orderhantering; registrering och att administrera order i vårt ERP system Monitor, vara våra kunder behjälpliga på olika sätt via mail och telefon, göra vissa inköp kopplade till kundorder och supporta våra säljare på bästa sätt. Då vi har ett brett produktsortiment är det viktigt med ett stort intresse för teknik och våra produkter.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, med omgående tillträde, placerad i Vellinge.

Din profil
Du har gärna teknisk, kommersiell utbildning på gymnasienivå och/eller gedigen dokumenterad erfarenhet av ventilationsbranschen eller luftbehandling. Vi ser gärna att du har arbetat som back office sedan tidigare. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, och är van att arbeta i Monitor eller annat ERP-system, Microsoft Office osv.
Du är positiv, utåtriktad, samarbetsvillig, kreativ och har lätt att för att utveckla goda relationer med andra människor. Du bör även vara strukturerad, ansvarsfull och noggrann.

Information och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Gabriella Wikander Johansson, via tfn 040-421632 eller mail gabriella.w.johansson@ekovent.se.

Välkommen med din ansökan och CV! Tjänsten kommer att tillsättas snarast, så vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt.