HemSitemapKontakt      

Försäljningsingenjörer till Stockholm, Göteborg och Umeå

EKOVENT grundades för mer än 40 år sedan och är idag ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen. Våra produktionsanläggningar ligger i Vellinge, strax söder om Malmö. I två moderna fabriker är drygt 60 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation. EKOVENT har även agenturer för kompletterande produkter. Omsättningen uppgår till drygt 100 MSEK.

Vågar du anta utmaningen att arbeta med vår tillväxt? Du kommer in i en spännande och växande organisation med höga mål.

Vi söker etablerade Försäljningsingenjörer till Stockholm, Göteborg och Umeå

Vi söker etablerade Försäljningsingenjörer inom luftbehandling eller med erfarenhet från ventilationsbranschen. Vi söker försäljningsingenjörer till Stockholm, Göteborg och Umeå! Vi erbjuder varierande och stimulerande tjänster där ni får utrymme att vara med och påverka och utveckla era roller. För rätt person finns synnerligen goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsuppgifter

Som försäljningsingenjör kommer du att:

- utveckla vår försäljning i Stockholmsområdet, Västra Sverige eller i Norra Sverige

- personligt bearbeta konsulter och kunder

- medverka i utbildning av konsulter och kunder

- vara rådgivare till konsulter och kunder

- genomföra sälj- och marknadsföringsinsatser

- följa utvecklingen och vara uppdaterad på nyheter inom området

 

Utbildning/erfarenhet/personlighet

Du har en teknisk utbildning inom luftbehandling. Du har god praktisk erfarenhet av ventilationsbranschen och gärna av luftbehandlingsaggregat. Vi tror att du även har god erfarenhet av marknadsföring och försäljning. Vi söker personer med god teknisk förståelse och med en utåtriktad personlighet. Du är kreativ och ansvarstagande men också en ekonomiskt tänkande lagspelare.


Att jobba hos oss

Företag byggs av människor och för att ett företag ska må bra, måste människorna i det må bra. Sedan många år tillbaka strävar EKO efter att skapa gemenskap och glädje på arbetsplatsen, bland annat genom att arbeta aktivt med friskvård och motion. Genom aktiviteter som främjar hälsa och sammanhållning, lägger vi grunden för ett positivt arbetsklimat och ett sunt företag - i alla bemärkelser.

Information och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Wikander Johansson, via tfn 040-421632 eller mail gabriella.w.johansson@ekovent.se. Välkommen med din ansökan och CV! Tjänsterna kommer att tillsättas snarast, så vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt.