HemSitemapKontakt      

Innesäljare / Kalkylator – Vellinge

EKOVENT grundades för nästan 50 år sedan och är idag ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen. Våra produktionsanläggningar ligger i Vellinge, strax söder om Malmö. I två moderna fabriker är drygt 60 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation. EKOVENT har även agenturer för kompletterande produkter. Omsättningen uppgår till drygt 100 MSEK. 

Arbetsuppgifter
Vi behöver förstärka vår organisation inom innesälj och offerthantering. Du kommer att arbeta aktivt med försäljning och offerter till våra kunder. En viktig del är att du kommer att vara med i arbetet från offert till order. Du skall vara våra kunder behjälplig på olika sätt, göra offerter och följa upp dem. Du kommer också att vara support till våra säljare ute i landet. Då vi har ett brett produktsortiment är det viktigt med ett stort intresse för teknik och lösningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med omgående tillträde.

 

Utbildning/erfarenhet/personlighet
Du har teknisk eller kommersiell utbildning på minst gymnasienivå och/eller gedigen dokumenterad erfarenhet av ventilationsbranschen eller luftbehandling. Vi ser gärna att du har arbetat som innesäljare tidigare. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, och är van att arbeta i Monitor eller annat ERP-system, Microsoft Office osv.

Du är positiv, utåtriktad, samarbetsvillig, kreativ och har lätt att för att utveckla goda relationer med andra människor. Du bör även vara strukturerad, ansvarsfull och noggrann.

 

Att jobba hos oss
Företag byggs av människor och för att ett företag ska må bra, måste människorna i det må bra. Sedan många år tillbaka strävar EKOVENT efter att skapa gemenskap och glädje på arbetsplatsen, bland annat genom att arbeta aktivt med friskvård och motion. Genom aktiviteter som främjar hälsa och sammanhållning, lägger vi grunden för ett positivt arbetsklimat och ett sunt företag - i alla bemärkelser.

 

Information och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Håkan Askemar, 0706-794216, alternativt Försäljningschef Gabriella Wikander Johansson, 0708-441732. Välkommen med din ansökan och CV till gabriella.w.johansson@ekovent.se. Tjänsten kommer att tillsättas snarast, så vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt.