HemSitemapKontakt      

Innesäljare

EKOVENT grundades för mer än 40 år sedan och är idag ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen. Våra produktionsanläggningar ligger i Vellinge, strax söder om Malmö. I två moderna fabriker är drygt 60 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation. EKOVENT har även agenturer för kompletterande produkter. Omsättningen uppgår till drygt 100 MSEK.

Vi behöver förstärkning inom innesälj och back office, där du arbetar aktivt med försäljning och våra kunder i främst Stockholmsregionen och norra Sverige. Du kommer att arbeta med försäljning, offert- och orderhantering; registrera och administrera order i vårt ERP system Monitor, vara våra kunder behjälpliga på olika sätt, följa upp offerter och bl a ansvara för uppföljning och leveranstider på våra kundorder. Då vi har ett brett produktsortiment är det viktigt med ett stort intresse för teknik och våra produkter. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med omgående tillträde.


Din profil

Du har teknisk, kommersiell utbildning på minst gymnasienivå och/eller gedigen dokumenterad erfarenhet av ventilationsbranschen eller luftbehandling. Vi ser gärna att du har arbetat som innesäljare sedan tidigare. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, och är van att arbeta i Monitor eller annat ERP-system, Microsoft Office osv. Du är positiv, utåtriktad, samarbetsvillig, kreativ och har lätt att för att utveckla goda relationer med andra människor. Du bör även vara strukturerad, ansvarsfull och noggrann.

Information och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Wikander Johansson, via tfn 040-421632 eller mail gabriella.w.johansson@ekovent.se. Välkommen med din ansökan och CV! Tjänsten kommer att tillsättas snarast, så vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt.