HemSitemapKontakt      

Kalkylator / Teknisk Support – Vellinge

EKOVENT grundades för nästan 50 år sedan och är idag ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen. Våra produktionsanläggningar ligger i Vellinge, strax söder om Malmö. I två moderna fabriker är drygt 60 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation. EKOVENT har även agenturer för kompletterande produkter. Omsättningen uppgår till drygt 100 MSEK. 

Arbetsuppgifter
Vi söker en Kalkylator / Teknisk Support där du blir en nyckelspelare i laget. Dina arbetsuppgifter är att bistå vår säljorganisation med kalkyler, offerter och övriga beräkningar och våra kunder med teknisk support. Även internt kommer du att vara länken mellan kund, kundanpassade lösningar och vår konstruktionsavdelning.

 

Utbildning/erfarenhet/personlighet
Vi söker en driven och kreativ medarbetare till en spännande och växande organisation med höga mål. Positivt är om du har erfarenhet från ventilationsbranschen och om du har en god teoretisk grund att stå på. Du har goda kunskaper i olika ERP-system, Excel etc. och att du behärskar engelska i tal och skrift. Du är självgående och har lätt att samarbeta, är flexibel och du kan hålla många bollar i luften och gillar utmaningar. Att hålla kontakt med kunder och till viss del leverantörer ser du som en naturlig del i dina arbetsuppgifter. Du erbjuds en varierad och stimulerande tjänst, där du får utrymme att vara med att påverka och utveckla din yrkesroll.

 

Att jobba hos oss
Företag byggs av människor och för att ett företag ska må bra, måste människorna i det må bra. Sedan många år tillbaka strävar EKOVENT efter att skapa gemenskap och glädje på arbetsplatsen, bland annat genom att arbeta aktivt med friskvård och motion. Genom aktiviteter som främjar hälsa och sammanhållning, lägger vi grunden för ett positivt arbetsklimat och ett sunt företag - i alla bemärkelser.

 

Information och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Håkan Askemar, 0706-794216, alternativt Försäljningschef Gabriella Wikander Johansson, 0708-441732. Välkommen med din ansökan och CV till gabriella.w.johansson@ekovent.se. Tjänsten kommer att tillsättas snarast, så vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt.