HemSitemapKontakt      

Teknisk Säljare – Stockholm

EKOVENT grundades för nästan 50 år sedan och är idag ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen. Våra produktionsanläggningar ligger i Vellinge, strax söder om Malmö. I två moderna fabriker är drygt 60 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation. EKOVENT har även agenturer för kompletterande produkter. Omsättningen uppgår till drygt 100 MSEK. 

Vågar du anta utmaningen att arbeta med vår tillväxt? Du kommer in i en spännande och växande organisation med höga mål. Vi satsar och expanderar. Därför söker vi nu en

Teknisk Säljare till Stockholm

Vi söker en Teknisk säljare där din personlighet och förmåga att utveckla försäljning är viktiga egenskaper. Vi erbjuder en varierande och stimulerande tjänst där du får utrymme att vara med och påverka och utveckla din roll på vårt Stockholmskontor.


Arbetsuppgifter

Som Teknisk Säljare kommer du att:

- utveckla  vår försäljning i Stockholmsområdet

- personligt bearbeta konsulter och kunder

- vara rådgivare till konsulter och kunder

- genomföra sälj- och marknadsföringsinsatser och utbildningar

- följa utvecklingen och vara uppdaterad på nyheter inom området

 

Utbildning/erfarenhet/personlighet

Du har en teknisk bakgrund och är intresserad av teknik och lösningar. Har du en utbildning inom luftbehandling eller god praktisk erfarenhet av ventilationsbranschen är det givetvis en fördel men vi lägger stor vikt vid din personlighet! Vi tror att du även har god erfarenhet av försäljning. Du är kreativ och ansvarstagande men även en ekonomiskt tänkande lagspelare.


Att jobba hos oss

Företag byggs av människor och för att ett företag ska må bra, måste människorna i det må bra. Sedan många år tillbaka strävar EKOVENT efter att skapa gemenskap och glädje på arbetsplatsen, bland annat genom att arbeta aktivt med friskvård och motion. Genom aktiviteter som främjar hälsa och sammanhållning, lägger vi grunden för ett positivt arbetsklimat och ett sunt företag - i alla bemärkelser.

Information och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Håkan Askemar, 0706-794216, alternativt Försäljningschef Gabriella Wikander Johansson, 0708-441732. Välkommen med din ansökan och CV till gabriella.w.johansson@ekovent.se. Tjänsten kommer att tillsättas snarast, så vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt.

Lediga jobb just nu!