HemSitemapKontakt      

Nordbygg 2018 – en stimulerande mässa

Tack alla ni som besökte oss på Nordbygg 2018. Besök som stimulerar vårt arbete att utveckla och förbättra våra produkter. Tack också för intresset ni visade för våra nyheter:

Ny serie Eurovent-certifierade kompaktaggregat ProkPakt med färdiginstallerade styr och reglersystem med integrerad kyla och värmepump.

EKO e-Line takhuvar är en ny serie patenterade takhuvar konstruerade för mycket låga tryckfall och har en unik konstruktion för att på ett mycket effektivt sätt förhindra vatteninträngning.

Ny serie brandspjäll, EasyLine som monteras utan drevning, efterlagning eller andra tillbehör, ett nytt kostnadsbesparande och säkert monteringssätt.

VAV-lösningar med marknadens bredaste produktsortiment och smarta kostnadsbesparande styrsystem som förenklar installation och driftsättning.


Än en gång, tack för en spännande och minnesvärd mässa! Samvaron, de trevliga diskussionerna och mingel var som alltid stimulerande - inget går upp mot den personliga kontakten! Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med kunder och leverantörer.

Vill du titta på bilder från vår monter, hittar du dem här.