HemSitemapKontakt      

EKO 1/2-Maran 2004 blev en löparfest

Halvmaratonloppet "EKO 1/2-Maran Skanör Falsterbo runt" genomfördes den 25 september med många löparsugna och duktiga deltagare. Banan gick genom Skanör- Falsterbos vackra stadsmiljöer och vångar.

Årets lopp arrangerades för första gången med EKOVENT som huvudsponsor. Vi kommer att fortsätta att sponsra 1/2-maran även 2005, samtidigt som vi utökar med 5 och 10 kilometers loppen. Målsättningen är att skapa en stor löparfest för hela familjen. Den lättsprungna och fina 1/2 maratonbanan kommer att gälla även 2005, då med SM-status och verkligt många deltagare.

Vi tackar alla deltagare, kunder, leverantörer och inte minst våra anställda för en trevlig dag och stimulerande konkurrens. Välkomna tillbaka 2005! Utmana redan nu dina kolleger så hinner ni träna och få ännu bättre resultat. Här ser du bilder från loppet. Du finns kanske med på någon bild. Se själv.

Bansträckning 2004
Här kan du se bansträckningen för EKO 1/2-Mara, 10 km, 5 km och barnbanan 2.1 km.
Start och mål är på Ryttarstadion där Falsterbo Horse Show genomförs. Omklädningsrum finns på Tångvallaskolan.
Bansträckningar

EKO 1/2-Mara 2004 - Inbjudan
Vi satsar hårt på motion både för att ge våra anställda en god friskvård och en trevlig sammanhållning. Därför är vi huvudsponsor bakom idrotts- och motionsaktiviteterna EKO 1/2-Mara, Skanör-Falsterbo Runt den 25 september 2004.

Maran