HemSitemapKontakt      

EKO 1/2 Maran 2005 den 30 juli - Stor succé

Vi gratulerar SM-vinnaren av EKO 1/2-Maran Skanör-Falsterbo runt Alfred Shemweta, Hässelby som efter en stark spurt på den sista km vann över den tidigare trefaldige mästaren Said Regragui. Det manliga startfältet var det bästa på flera år och i stort sett deltog hela den svenska eliten.

Detta halvmaratonlopp ingår tillsammans med Falsterboloppet 5 km och Skanörsmilen 10 km i EKO Löparfest som vi arrangerar i samarbete med en av Sveriges mest aktiva friidrottsföreningar IK Finish, Vellinge. Löparfesten blev en stor succé med många deltagare och en härlig stämning. De olika banorna sträckte sig igenom Skanör och Falsterbos pittoreska och vackra bymiljöer.

Tack alla "EKO-deltagare" - kunder, leverantörer och inte minst våra anställda för en trevlig och stimulerande dag. Välkomna tillbaka 2006. Börja träna redan nu. Kanske är det du som är vinnare nästa år. Vi har massor av bilder från Löparfesten. Kanske finns du med.

Bilder från 2005 års lopp hittar du här

SM status betyder svenska eliten
Eftersom EKO 1/2 Maran 2005 har SM-status kommer stora delar av den svenska löpareliten att deltaga. Gör det du också! Passa på att testa och se hur långt du räcker.

Inbjudan 30 juli 2005
I samarbete med en av Sveriges mest aktiva friidrottsföreningar, IK Finish i Vellinge, arrangerar vi idrotts- och maratons-aktiviteterna "EKO Löparfest" den 30 juli på "Falserbonäset".

Anmälningar
Anmäl dig till EKO 1/2-Mara. Alternativt kan du välja 5 eller 10 km slinga, om du tycker att en 1/2-mara är för lång.

Maran