HemSitemapKontakt      

Perfekt stämning!

 

Vi gratulerar vinnaren Adrian Dahlquist, Simrishamns AIF till segern i EKO-1/2-Maran och ett väl genomfört lopp. Vinnare i den kvinnliga tävlingen var Erica Rönnhage, IFK Trelleborg. Vi gratulerar även vinnarna i de övriga kategorierna.

Halvmaratonloppet ingår tillsammans med Skanörsmilen och Falsterboloppet på 5 km i EKO Löparfest som vi arrangerar i samarbete med friidrottsklubben IK Finish i Vellinge. Banorna sträcker sig igenom Skanör och Falsterbos pittoreska och charmiga bymiljöer. Löparfesten genomfördes i en härlig stämning med perfekt sommarväder och många deltagare, hejande åskådare längs banan och inte minst Skanörs nyfikna och välkända gåsflock.

Tack alla "EKO-deltagare" - kunder, leverantörer och inte minst våra anställda för en trevlig och stimulerande dag. Välkomna tillbaka 2007! Utmana redan nu dina arbetskamrater, så har ni gott om tid att förbereda er inför nästa års lopp. Vi har massor av bilder från Löparfesten.

Resultatlista 2006
Här hittar du resultatlistor

Bilder från loppet 2006 hittar du här

Bansträckning 2006
Här kan du se bansträckningen för EKO 1/2-Mara, 10 km och 5 km. Start och mål är på Ryttarstadion där Falsterbo Horse Show genomförs. Omklädningsrum med dusch finns på Tångvallaskolan och S:t Knuts skola.
Bansträckningar

EKO 1/2 Maran 2006 blir den 19 aug
2006 års löparfest EKO 1/2 Maran Skanör - Falsterbo runt kommer att genomföras lördagen den 19 aug. Tag med familjen på denna löparfest som även innehåller 5 och 10 km slingor. Passa då även på att stanna några extra dagar och njut av sommaren, sola och bada i vatten och stränder som få platser kan mäta sig med.

Inbjudan till Löparfesten
Detta halvmaratonlopp ingår tillsammans med Falsterboloppet 5 km och Skanörsmilen 10 km i EKO Löparfest som vi arrangerar i samarbete med en av Sveriges mest aktiva friidrottsföreningar IK Finish, Vellinge. De olika banorna sträckte sig igenom Skanör och Falsterbos pittoreska och vackra bymiljöer.

Anmäl dig här!
Anmäl dig till EKO 1/2-Mara. Alternativt kan du välja 5 eller 10 km slinga, om du tycker att en 1/2-mara är för lång.

Maran