HemSitemapKontakt      

2007 års Löparfest genomfördes med många löpare och i ett perfekt löpväder

Vi gratulerar Henrik Stridh, Heleneholms IF till 1⁄2-maraton segern och Jenny Lundström i den kvinnliga 1⁄2-maran. Vi gratulerar även vinnarna i de övriga klasserna.

Vi vill även gratulera IK Finish till ett mycket väl genomfört arrangemang. Den nya tidtagningen var en stor succe. Resultatet visades direkt på digitala skärmar där man lätt kunde följa löparnas tider.

Halvmaratonloppet ingår tillsammans med Skanörsmilen och Falsterboloppet på 5 km i EKO Löparfest som vi arrangerar i samarbete med friidrottsklubben IK Finish i Vellinge. Banorna sträcker sig igenom Skanör och Falsterbos pittoreska och charmiga bymiljöer. Löparfesten genomfördes i en härlig stämning med perfekt löpväder och många deltagare, hejande åskådare längs banan och inte minst Skanörs nyfikna och välkända gåsflock.

Tack alla "EKO-deltagare" - kunder, leverantörer och inte minst våra anställda för en trevlig och stimulerande dag. Välkomna tillbaka 2008! Utmana redan nu dina arbetskamrater, så har ni gott om tid att förbereda er inför nästa års lopp.

Resultatlista 2007
Här hittar du alla resultat: www.racetimer.se

Bilder från loppet 2007 här

Inbjudan till Löparfesten
Detta halvmaratonlopp ingår tillsammans med Falsterboloppet 5 km och Skanörsmilen 10 km i EKO Löparfest som vi arrangerar i samarbete med en av Sveriges mest aktiva friidrottsföreningar IK Finish, Vellinge. De olika banorna sträckte sig igenom Skanör och Falsterbos pittoreska och vackra bymiljöer.

Bansträckning 2007
Här kan du se bansträckningen för EKO 1/2-Mara, 10 km och 5 km. Start och mål är på Ryttarstadion där Falsterbo Horse Show genomförs. Omklädningsrum med dusch finns på Tångvallaskolan och S:t Knuts skola.
Bansträckningar

EKO 1/2 Maran 2007 blir den 1 september
2007 års löparfest EKO 1/2 Maran Skanör - Falsterbo runt kommer att genomföras lördagen den 1 september. Tag med familjen på denna löparfest som även innehåller 5 och 10 km slingor. Passa då även på att stanna några extra dagar och njut av sensommaren, sola och bada i vatten och stränder som få platser kan mäta sig med.

Anmälningar 2007
Du kan redan nu anmäla dig till EKO 1/2-Mara. Alternativt kan du välja 5 eller 10 km slinga, om du tycker att en 1/2-mara är för lång.

Maran