HemSitemapKontakt      

Nytt deltagarrekord!

2008 års Löparfest genomfördes med dubbelt så många löpare som tidigare år i ett perfekt löpväder och till levande musik längs banan. Vi gratulerar Marcus Petersson till1⁄2-maraton segern och den fina tiden 1:14:00 och Annelie Nilsson, 1:36:10 i den kvinnliga 1⁄2-maran. Vi gratulerar även vinnarna i de övriga klasserna.

Vi vill även gratulera IK Finish till ett mycket väl genomfört arrangemang.

Halvmaratonloppet ingår tillsammans med Skanörsmilen och Falsterboloppet på 5 km i EKO Löparfest som vi arrangerar i samarbete med friidrottsklubben IK Finish. Banorna sträcker sig igenom Skanör och Falsterbos pittoreska och charmiga bymiljöer. Löparfesten genomfördes i en härlig stämning med perfekt löpväder och många deltagare, hejande åskådare och flera band som spelade levande musik längs banan. Även Skanörs nyfikna och välkända gåsflock bidrog med uppmärksamhet.

Tack alla "EKO-deltagare" - kunder, leverantörer och inte minst våra anställda för en trevlig och stimulerande dag. Välkomna tillbaka 2009 då vi kommer att satsa på att deltagarantalet skall överstiga 1.000 löpare! Utmana redan nu dina arbetskamrater, så har ni gott om tid att förbereda er inför nästa års löparfest.

Resultatlista 2008
Här hittar du alla resultat: www.racetimer.se

Bilder från löparfesten 2008 hittar du här

Löparfest och familjefest samtidigt
Planera redan nu in ditt deltagande. Om du tycker att en 1⁄2-mara är för lång finns även Skanörsmilen eller det 5 km långa Falsterboloppet.

Kom och träffa oss och kollegor från branschen. Ge järnet i det lopp som passar din fysik bäst och bli branschens löparkung. Mingla i vårt VIP-tält med en garanterat trevlig samvaro.

Njut av Skanör och Falsterbos pittoreska och vackra bymiljöer, hamn och natur. Gör som många andra har gjort vid tidigare löparfester - tag med hela familjen och upplev de oändliga sandstränderna, det rena vattnet och alla sandklitter. Kolla in sälarna vid Måkläppen eller fika på någon av alla uteserveringarna. Om du vill stanna över finns flera hotell, ett vandrarhem vid Falsterbokanalen och Strandbadens campingplats i Falsterbo.

Det finns massor av bilder om du vill titta på tidigare års löparfester. Se under respektive år.

Bansträckning 2008
Här kan du se bansträckningen för EKO 1/2-Mara, 10 km och 5 km. Start och mål är på Ryttarstadion där Falsterbo Horse Show genomförs. Omklädningsrum med dusch finns på Tångvallaskolan och S:t Knuts skola.
Bansträckningar

Inbjudan till Löparfesten
Vi återkommer under våren med separat inbjudan. Men varför vänta? Anmäl dig redan nu!

Anmälningar 2008
Du kan redan nu anmäla dig till EKO 1/2-Mara. Alternativt kan du välja 5 eller 10 km slinga, om du tycker att en 1/2-mara är för lång.

Maran