HemSitemapKontakt      

Var med och gör succé i årets Löparfest!

EKO 1⁄2-Maran med nytt deltagarrekord - igen!
Lördagen den 19 september, i strålande solsken och drygt 20 grader varmt, genomfördes EKO 1⁄2-Maran Skanör-Falsterbo Runt för 8:e gången. Massor av deltagare på startlinjen innebar återigen nytt deltagarrekord!

Vi gratulerar vinnarna i EKO 1⁄2-Maran Josephine Johansson, Villstad GIF med tiden 1:22.13, och för andra året i rad, Marcus Petersson, IK Jogg.se med tiden 1:13.01.

Tack alla "EKO-deltagare" - kunder, leverantörer och inte minst våra anställda för en trevlig och stimulerande dag. Välkomna tillbaka 2010 då vi hoppas på ännu fler deltagare och nytt deltagarrekord - igen! Utmana redan nu dina arbetskamrater, så har ni gott om tid att förbereda er inför nästa års löparfest.

Resultat
Fler resultat hittar du genom att klicka här: www.racetimer.se
Genom att klicka på namnen i resultatlistan kan du se en film med löparens målgång.

Bilder
Bilder från Löparfestens uppvärmning, loppen och mingel 2009 hittar du här.

Var med och gör succé i årets Löparfest!
EKO 1⁄2-Maran är både en löparfest och en familjefest samtidigt. Planera redan nu in ditt deltagande. Om du tycker att en 1⁄2-mara är för lång finns även Skanörsmilen eller det 5 km långa Falsterboloppet. Anmäl dig nedan.

EKO 1⁄2-Maran Skanör-Falsterbo runt arrangerar vi tillsammans med IK Finish i Vellinge, en av Sveriges mera aktiva friidrottsföreningar. Läs mer om IK Finish på www.ikfinish.se.

Kom och träffa oss och kollegor från branschen. Ge järnet i det lopp som passar din fysik bäst och bli branschens löparkung. Mingla i vårt VIP-tält med en garanterat trevlig samvaro.

Njut av Skanör och Falsterbos pittoreska och vackra bymiljöer, hamn och natur. Gör som många andra har gjort vid tidigare löparfester - tag med hela familjen och upplev de milsvida sandstränderna, det rena vattnet och alla sandklitter. Kolla in sälarna vid Måkläppen eller fika på någon av alla uteserveringarna. Om du vill stanna över finns flera hotell, ett vandrarhem vid Falsterbokanalen och Strandbadens campingplats i Falsterbo.

Det finns massor av bilder om du vill titta på tidigare års löparfester. Se under respektive år.

Bansträckning 2009
Här kan du se bansträckningen för EKO 1/2-Mara, 10 km och 5 km. Start och mål är på Ryttarstadion där Falsterbo Horse Show genomförs. Omklädningsrum med dusch finns på Tångvallaskolan och S:t Knuts skola.
Bansträckningar

Inbjudan till Löparfesten
Vi återkommer under våren med separat inbjudan. Men varför vänta? Anmäl dig redan nu!

Anmälningar 2009
Du kan redan nu anmäla dig till EKO 1/2-Mara. Alternativt kan du välja 5 eller 10 km slinga, om du tycker att en 1/2-mara är för lång.

Maran