HemSitemapKontakt      

EKO Löparfest 2010, lördag 18 sept

Tack alla löpare
Lördagen den 18 september, i strålande solsken, ca 15 grader varmt och en västlig vind på ca 8-10 m/s, arrangerades EKO Löparfest med EKO 1/2-Maran för 9:e gången. Drygt 800 deltagare på startlinjen innebar nytt deltagarrekord - en ökning av antalet deltagare med över 30% sedan förra året.

Vinnare i EKO 1/2-Maran för män, blev för 3:e gången i rad, Marcus Petersson, IK Jogg med tiden 1:10.08, en förbättring av sin egen tid från förra året med ca 3 minuter. I kvinnoklassen vann Marie Olsson, Björnstorps IF, med tiden 1:29.04

Tack alla "EKO-deltagare" - kunder, leverantörer och inte minst våra anställda för en trevlig och stimulerande dag. Välkomna tillbaka 2011 då vi hoppas på ännu fler deltagare och nytt deltagarrekord - igen! Utmana redan nu dina arbetskamrater, så har ni gott om tid att förbereda er inför nästa års löparfest.

Resultat
Fler resultat hittar du här

Bilder
Titta på bilderna från årets löparfest här

Var med i årets mest fartfyllda tävling!
Fart, fest och glädje står i fokus när startskottet går till EKO ½ Maran. Löpartävlingen är den perfekta blandningen av lek och allvar och det bästa är att det är du själv som bestämmer vad som är viktigast för dig.

Välj mellan att springa ½ Maran, Skanörsmilen eller det 5 kilometer långa Falsterboloppet. Eller stå bredvid och heja eller mingla i vårt VIP-tält. Alla deltagare som höjer stämningen är hjärtligt välkomna!

Och varför inte passa på att njuta av sommarens sista dagar i vackra Skanör-Falsterbo? Tag med dig familj och vänner och gör en liten semester till strand och hav, pittoreska bymiljöer och mysiga uteserveringar. Här finns mycket att uppleva och många olika boenden att välja mellan.

EKO 1⁄2-Maran Skanör-Falsterbo runt arrangerar vi tillsammans med IK Finish i Vellinge, en av Sveriges mera aktiva friidrottsföreningar. Läs mer om IK Finish på www.ikfinish.se. Du kan redan nu anmäla dig till tävlingen via länken nedan.

Så sätt ett stort kryss i kalender den 18 september 2010 - för det är då det händer. Välkommen till årets löparfest!

Bansträckning 2010
Här kan du se bansträckningen för EKO 1/2-Mara, 10 km och 5 km. Start och mål är på Ryttarstadion där Falsterbo Horse Show genomförs. Omklädningsrum med dusch finns på Tångvallaskolan.
Bansträckning 5 km (grön slinga)
Bansträckning 10 km (gul slinga)
Bansträckning 1/2-Maran (blå slinga)

Program Skanör-Falsterbo Runt 2010
Läs mer här i IK Finishs program. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Maran