HemSitemapKontakt      

8:e löparfesten genomförd den 17 september

Tack alla löpare och funktionärer
EKO Löparfest med EKO 1/2-Maran arrangerades för 8:e gången lördagen den 17 september. Vädret var mulet, ca 15 grader varmt och med en sydostlig vind på ca 8-10 m/s var det lite tuffare än tidigare lopp, vilket också visade sig i löptiderna.

Vinnare i EKO 1/2-Maran för män, blev för 4:e gången i rad, Marcus Petersson, IK Jogg med tiden 1:12,12. I kvinnoklassen vann Ann Nässel, Hälsa & Idrott med tiden 1:35,45.

Samtidigt som vi tackar alla "EKO-deltagare" - kunder, leverantörer och inte minst våra anställda för en trevlig och stimulerande dag, vill vi hälsa alla välkomna tillbaka 2012 då vi hoppas på ännu fler deltagare och nytt deltagarrekord - igen! Utmana redan nu dina arbetskamrater, så har ni gott om tid att förbereda er inför nästa års löparfest.

Resultat
Fler resultat hittar du här

Bilder
Titta på bilderna från årets löparfest här

Den 17 september är det dags att slå nya rekord - både personliga och i antalet deltagare - när årets stora löpar- och familjefest går av stapeln i vackra Skanör-Falsterbo.

EKO ½-Maran har distanser som passar såväl de riktigt vältränade som alla ambitiösa och glada motionärer. Välj mellan ½-Maran, Skanörsmilen och det 5 kilometer långa Falsterboloppet. Oavsett vilket du föredrar kan vi lova en riktigt härlig runda.

Skulle du av någon anledning inte kunna delta i loppet är du varmt välkommen att stå bredvid och heja fram kollegor, vänner och andra deltagare. Eller ta och titta in i vårt VIP-tält för en trevlig pratstund. Ju fler vi är desto roligare blir det!

EKO 1⁄2-Maran Skanör-Falsterbo runt arrangerar vi tillsammans med IK Finish i Vellinge, en av Sveriges mera aktiva friidrottsföreningar. Läs mer om IK Finish på www.ikfinish.se.

Börja träna redan nu så är du i form när startskottet går. Anmäla dig via länken i vänsterspalten. Vi ses den 17 september!

Maran