HemSitemapKontakt      

Många trotsade regnet den 22 september

Tack alla löpare och funktionärer
EKO Löparfest med EKO 1/2-Maran arrangerades för 9:e gången lördagen den 22 september. Tunga mörka moln och regn stoppade inte nästan 1000 tappra löpare som genomförde EKO Löparfest. Vädret var ännu lite tuffare än 2011 och tidigare lopp, vilket också generellt visade sig i löptiderna. Dock ej för segrarna i EKO ½-Maran Skanör Falsterbo Runt.

Vinnare i EKO 1/2-Maran för män, blev för 5:e gången i rad, Marcus W Petersson, IK Jogg med tiden 1,11.12. I kvinnoklassen vann Maria Rydlund, Hässleholm med tiden 1,29.15.

Samtidigt som vi tackar alla "EKO-deltagare" - kunder, leverantörer och inte minst våra anställda för en trevlig och stimulerande dag, vill vi hälsa alla välkomna tillbaka 2013 då vi hoppas på ännu fler deltagare och nytt deltagarrekord - igen! Utmana redan nu dina arbetskamrater, så har ni gott om tid att förbereda er inför nästa års löparfest.

Resultat
Fler resultat hittar du här

Bilder
Titta på bilderna från årets löparfest här

Nu är det hög tid att börja längta till - och träna inför - säsongens roligaste lopp, EKO ½-Maran Skanör-Falsterbo runt. Liksom tidigare år går loppet av stapeln i skånsk sensommarfägring genom vackra Skanör-Falsterbo. Och precis som vanligt är det en fest för både löpare och påhejande familjer, kollegor och vänner!

Löparfesten äger rum den 22 september och det finns tre distanser att välja mellan: ½-Maran, Skanörsmilen och det 5 kilometer långa Falsterboloppet. Satsa på det som passar dig bäst och vi lovar att du kommer att känna dig som en vinnare när du går i mål, oavsett placering.

EKO ½-Maran Skanör-Falsterbo runt arrangerar vi tillsammans med IK Finish i Vellinge. Läs mer om denna aktiva friidrottsförening på www.ikfinish.se.

Så på med löparskorna och börja träna! Slå dig gärna ihop med några vänner om det känns tungt att börja själv. Kanske kan ni utmana varandra om vem som får den bästa placeringen i årets lopp?

Anmäl dig via länken i vänsterspalten, så ses vi den 22 september!

Bansträckning 2012
Här kan du se bansträckningen för EKO 1/2-Mara, 10 km och 5 km. Start och mål är på Ryttarstadion där Falsterbo Horse Show genomförs. Omklädningsrum med dusch finns på Tångvallaskolan.
Bansträckning 5 km (grön slinga)
Bansträckning 10 km (gul slinga)
Bansträckning 1/2-Maran (blå slinga)

Maran