HemSitemapKontakt      

EKO ½-Maran 2013 – med spring i benen den 21 september

Tack för i år!
EKO Löparfest 2013 med EKO 1/2-Maran arrangerades för 10:e gången i ett strålande väder och arrangemanget lockade cirka 3.000 besökare och deltagare. Återigen blev det ett nytt deltagarrekord. Sedan 2007 har antalet deltagare ökat med 300 procent och nu var det nästan 1.200 anmälda till de 4 loppen.

Årets nya lopp, Familjerundan - Papricaloppet, blev en succé och nästan 200 barn under 13 år ställde sig på startlinjen tillsammans med ett 50-tal föräldrar.

Vinnare i EKO 1/2-Maran för män, blev Marcus Morin med tiden 1,20:15. I kvinnoklassen vann Kim Gustafsson, Björnstorps IF med tiden 1,33:53.

Samtidigt som vi tackar alla "EKO-deltagare" - kunder, leverantörer och inte minst våra anställda för en trevlig och stimulerande dag, vill vi hälsa alla välkomna tillbaka 2014 då vi hoppas på ännu fler deltagare och nytt deltagarrekord - igen! Utmana redan nu dina arbetskamrater, så har ni gott om tid att förbereda er inför nästa års lopp. Boka redan nu lördagen den 20 september för 2014 års Löparfest.

Resultat
Fler resultat hittar du här

Bilder
Titta på bilderna från årets löparfest här

Välkommen till årets stora löpar- och familjefest!

EKO ½-Maran är tävlingen där alla ger järnet - löpare såväl som publik - och varje år växer antalet deltagare. Var med du också och upplev sann glädje och mycket spring i benen! Anmäl dig redan idag och se fram emot en tävling där alla är vinnare, både i det långa och korta loppet. Läs mer

Den 21 september är det dags för en av årets absoluta höjdpunkter för dig som gillar att röra på dig - EKO ½-Maran. Tävlingen går av stapeln på vackra Näset i sydligaste Skåne och erbjuder lättsprungna banor i tre distanser: ½-Maran, Skanörsmilen och det fem kilometer långa Falsterboloppet.

Om du inte har möjlighet att springa ska du inte vara ledsen för det! EKO ½-Maran är känd för sin engagerade publik och vi ser gärna dig som en av dem. Du är också välkommen in i vårt VIP-tält för en trevlig pratstund.

EKO ½-Maran Skanör Falsterbo runt arrangerar vi tillsammans med IK Finish i Vellinge, en av Sveriges mest aktiva idrottsklubbar. Läs mer på www.ikfinish.se.

Vi ses den 21 september!

Du anmäler dig här.

Maran