HemSitemapKontakt      

Löparfesten där alla kan vara med den 20 september

Rekord för femte året i rad
Nästan 1 400 deltagare kom till start när Löparfesten med EKO ½-Maran arrangerades i Skanör-Falsterbo den 20 september. Det betyder att vi slog deltagarrekord för femte året i rad. Väl kämpat alla ni som deltog!

Nytt för i år var bansträckningen genom villa- och bymiljön i Skanör-Falsterbo. Som vanligt var stämningen på topp och till och med vädret gjorde sitt bästa för att bidra. Solen sken lagom mycket, temperaturen var behaglig och vinden i stort sett obefintlig - med andra ord ett perfekt löpväder.

För andra året i rad vann Kim Gustafson, Björnstorps IF, EKO ½-Marans damklass. Tiden blev 1:33:44. Segrare i klassen för män var Henry Churchill, Swegon AB, på tiden 1:16:57

Vi vill passa på att tacka alla "EKO-deltagare" - kunder, leverantörer och inte minst våra anställda - för en fantastiskt trevlig dag. Samtidigt hälsar vi alla välkomna till nästa års familjefest, Löparfesten 2015, som äger rum den 15:e september. Markera redan nu i almanackan. Vi ses!

Resultat
Till samtliga resultat från alla lopp.

Bilder

Titta på bilder från årets Löparfest här

Lördagen den 20 september är det dags för den 13:e upplagan av Löparfesten i Skanör-Falsterbo. Med olika distanser att välja mellan och fina, lättsprungna banor, passar tävlingen både dig som jagar nya rekord och dig som ser fram emot ett motionslopp i behagligt tempo.

Tävlingen hålls som vanligt på vackra Näset i sydvästra Skåne och det finns tre lopp att välja mellan: EKO ½-Maran, Skanörsmilen och det fem kilometer långa Falsterboloppet. Löparfesten lockar både elit och hobbymotionären och - inte minst - en fantastisk publik. Så även om du inte kan vara med och springa själv, kom och heja fram dina kamrater. Till Löparfesten är alla välkomna!

Vi på EKO finns på plats i vårt VIP-tält och du får gärna kika in för en pratstund och för att träffa medarbetare och kollegor.

EKO ½-Maran Skanör Falsterbo runt arrangerar vi tillsammans med IK Finish i Vellinge, en av Sveriges mest aktiva idrottsklubbar. Läs mer på www.ikfinish.se.

Anmäl dig redan idag och upplev den härliga stämningen på årets stora löparfest du med! Vi ses den 20 september!

Du anmäler dig här.

Maran