HemSitemapKontakt      

Den 19 september springer vi loss!

Fantastiskt kämpat i årets Löparfest!
Över 1 200 stod på startlinjen när Löparfesten gick av stapeln den 20 september. Det inledande regnet övergick snart i sol och deltagare i alla åldrar kämpade sig tappert genom vald bana. Fem distanser fanns att välja mellan - från barnens 1 km långa Papricalopp upp till EKO ½-Maran för de mer vältränade.

För tredje året i rad tog Kim Gustafson från Björnstorps IF, hem segern i EKO ½-Maran damklass. Tiden blev 1:37:29. Herrklassen vanns av Joel Evertsson från IS Göta Friidrott & triathlon på tiden 1:18:33.

Vi vill tacka alla - deltagare och publik - som var med och gjorde dagen till en riktigt härlig fest. Ett extra stort tack till EKO:s anställda, kunder och leverantörer! Vi ses igen nästa år.

Resultat
Till samtliga resultat från alla lopp.

Bilder
Titta på bilder från årets Löparfest här

Nu är det återigen dags att boka in årets stora löparfest i kalendern. Lördagen den 19 september hälsar vi dig välkommen till ännu en spännande, rolig och engagerande tävling där alla är vinnare. Liksom tidigare år går loppet av stapeln i skånsk sensommarfägring genom vackra Skanör-Falsterbo. Precis som alltid är det en fest för både löpare och hejande familjer, kollegor och vänner!

Som vanligt finns det flera distanser att välja mellan: EKO ½-Maran, Skanörsmilen, det fem kilometer långa Falsterboloppet och Papricaloppet för barnen. På Löparfesten finns något för alla, oavsett om du vill springa snabbt eller lunka på i ditt eget tempo. Slå dig gärna ihop med några vänner om det känns tungt att börja träna själv. Kanske kan ni utmana varandra om vem som får den bästa placeringen i årets lopp? Så på med löparskorna och börja träna! Om du inte har möjlighet att springa ska du inte vara ledsen för det! Löparfesten med EKO ½-Maran är känd för sin engagerade publik och vi ser gärna dig som en av dem.

Vi på EKOVENT finns på plats i vårt VIP-tält, titta gärna in för en pratstund med kollegor och medarbetare. Vi ses i september!

EKO ½-Maran i Skanör Falsterbo arrangerar vi tillsammans med IK Finish i Vellinge, en av Sveriges mera aktiva idrottsklubbar. Läs mer på www.loparfesten.se.


Inbjudan
Läs mer i vår inbjudan här


Anmälan
Du anmäler dig här.

Maran