HemSitemapKontakt      

Klara, färdiga – Löparfest 17 september!

Tack för en härlig familjefest!

Med perfekt löparväder och nästan 1 400 taggade deltagare på startlinjen kan det inte gå fel – Löparfesten gjorde succé i år igen och med nytt deltagarrekord. Och detta tack vare er, alla ni som sprang, hejade och gjorde 2016 års tävlingar till en fantastisk familjefest!

Stort grattis till Åsa Eriksson, AJ Reservkraft, och Sebastian Björklund, Assemblin Ventilation AB, som tog hem segern i dam- respektive herrklassen i EKO ½-Maran på de fina tiderna 1:28:30 och 1:17:29.

Dagen bjöd som vanligt på många glada skratt, trevlig samvaro i vårt VIP-tält och en god stämning både på och utanför banorna. Tack till deltagare, publik, anställda, kunder och leverantörer för en riktig toppendag. Vi ser redan fram emot nästa års Löparfest!

Resultat
Till samtliga resultat från alla lopp.

Bilder
Titta på bilder från årets Löparfest här


Välkommen till årets Löparfest, årets trevligaste event för löpare, kollegor, familjer och vänner! I år äger tävlingen och familjefesten rum lördagen den 17 september, i vackra Skanör-Falsterbo, Skåne.

Förra året hade vi 1 400 anmälda och vi hoppas såklart att intresset blir minst lika stort i år. Fem distanser finns det att välja mellan: EKO ½-Maran, Skanörsmilen, den fem kilometer långa Here we go 5an, Papricaloppet för alla barn samt Formtoppen Hunting, som kombinerar terränglöpning med hinderbana. Och vill du inte tävla är du välkommen ändå för att ta del av den goda stämningen!

Vi på EKOVENT finns som vanligt på plats i vårt VIP-tält, titta gärna in för en pratstund. Vi ses!

EKO ½-Maran arrangerar vi tillsammans med IK Finish i Vellinge, en av Sveriges mest aktiva idrottsklubbar. Läs mer på www.loparfesten.se.


Inbjudan
Läs mer i vår inbjudan här


Anmälan
Du anmäler dig här.

Maran