HemSitemapKontakt      

Fantastisk familjefest i år igen!

Fantastisk familjefest i år igen!

Stort tack till alla er – deltagare, publik, anställda, kunder och leverantörer – som återigen gjorde årets Löparfest till en härlig tillställning. Medan skånska Näset bjöd på vackert väder och fina banor, bjöd ni på sann kämparanda och glädje!

I år togs segern i EKO ½-Maran hem av Jonna Hedbys, Halmstadtriathleterna, på 1:27:13 (damklassen) och Sebastian Björklund på 1:19:58 (herrklassen). Stort grattis till era fina prestationer.

Vi hoppas att ni alla hade en riktigt trevlig dag och hälsar er redan nu hjärtligt välkomna till nästa års Löparfest. Vi ses!

 

Resultat

Till samtliga resultat från alla lopp.

Bilder
Titta på bilder från årets Löparfest här

Välkommen till årets festligaste Löparfest, där det är minst lika viktigt att umgås och ha trevligt som att tävla. Löparfesten går av stapeln lördagen den 16 september och som vanligt äger eventet rum i vackra Skanör-Falsterbo i Skåne.

För dig som deltar finns det fyra distanser att välja mellan: EKO ½-Maran, Skanörsmilen, den fem kilometer långa Here we go 5an och Papricaloppet för alla barn. Förra året deltog runt 1 400 personer, och en gedigen publik höll stämningen på topp och hejade fram deltagarna!

EKOVENT träffar du som vanligt i vårt VIP-tält. Kika gärna in, mingla och prata en stund.

Mer information om Löparfesten, som vi arrangerar tillsammans med IK Finish i Vellinge, hittar du på: www.loparfesten.se.


Inbjudan
Läs mer i vår inbjudan här


Anmälan
Du anmäler dig här. 

Till Papricaloppet anmäler du dig på www.loparfesten.se

Maran