HemSitemapKontakt      

Tack för i år och på återseende 2019!

Ännu en Löparfest har gått av stapeln och som vanligt präglades den av härlig kämparglädje bland deltagarna och glada hejarrop från en taggad publik. Stora som små löpare intog Näsets fina banor och ni var alla vinnare oavsett placering!
Snabbast i EKO ½-Maran kunde dock bara två vara: Marina Stoltz som vann damklassen på 1:27:15 och Måns Modéer som vann herrklassen på 1:22:02. Stort grattis till er båda.
Vi ser redan fram emot nästa års fantastiska familjefest och hoppas att du vill vara med oss även då. Till dess, tack alla ni som deltog och gjorde Löparfesten 2018 till en dag att minnas. Vi ses snart igen!

Resultat
Till samtliga resultat från alla lopp

Bilder

Se bilderna från årets Löparfest.

Återigen hälsar vi dig varmt välkommen till en kär tradition – Löparfesten. Som vanligt väntar en riktigt härlig familjetillställning med lopp som passar alla. Välj mellan EKO ½-Maran, Skanörsmilen, fem kilometer långa Here we go 5an och Papricaloppet för alla barn. Eller stå bredvid och heja fram dina kollegor, familjemedlemmar och kompisar. Till Löparfesten är alla välkomna!

Precis som traditionen bjuder äger Löparfesten även i år rum i underbara Skanör-Falsterbo i Skåne. Vi från EKOVENT finns naturligtvis på plats och ser fram emot att träffa dig för en trevlig pratstund i vårt VIP-tält.

Mer information om Löparfesten, som vi arrangerar tillsammans med IK Finish i Vellinge, hittar du på: www.loparfesten.se.


Anmälan
Du anmäler dig här. 

Till Papricaloppet anmäler du dig på www.loparfesten.se

Maran