HemSitemapKontakt      

Tack för en härlig löparfest!

I vackert sensommarväder samlades löpare, familj, vänner och kollegor för att springa och heja på, när Löparfesten avgjordes den 21 september. Det blev en härlig fest, med fina resultat och många, glada minnen!

Först i mål i år på EKO ½-maran var, i herrklassen, Erik Kasselstrand från Björnstorps IF på tiden 1:14:41 och, i damklassen, Annie Sönnerborg-Wadenhorn från Malmö på tiden 1:26:43. Stort grattis till er båda.

Stort grattis även till EKOVENTs Maria Person, som kom på tredje plats i Here We Go 5an:s damklass.

Vi ses igen nästa år!

Resultat
Till samtliga resultat från alla lopp

Bilder

Se bilderna från årets Löparfest.

 

Unga som gamla, elitidrottare som glada motionärer – varmt välkomna till årets stora Löparfest! I år går tävlingen av stapeln den 21 september och vi hoppas att du kan vara med, oavsett om du föredrar att delta eller stå bredvid och heja på.

Som vanligt äger tävlingen rum på vackra Falsterbonäset i Skåne och som vanligt finns det flera sträckor att välja mellan: EKO ½-Maran, Skanörsmilen, fem kilometer långa Here we go 5an och Papricaloppet för alla barn. Och som vanligt är vi på EKOVENT på plats! I vårt VIP-tält bjuder vi in till en trevlig pratstund, förfriskningar och en chans att lära känna oss lite bättre.

Mer information om Löparfesten, som vi arrangerar tillsammans med IK Finish i Vellinge, hittar du på: www.loparfesten.se. Vi ses!


Anmälan
Du anmäler dig här. 

Maran