EKOVENT omnämnda i Kommun & Näringsliv

2 maj 2024
EKOVENT har blivit omnämd i tidningen Kommun & Näringsliv, en affärstidning som fungerar som en mötesplats för det svenska näringslivet. Artikeln ger en inblick i vår över 50-åriga historia och vår passion för att vara ledande inom ventilation och brandskydd. Sedan 1972 har vi varit synonyma med högkvalitativa produkter och lösningar, och sedan 2020 är vi stolta att vara en del av Lindab.

Vårt partnerskap med Lindab har öppnat dörrar till nya resurser och kunskap, vilket har stärkt vår position på marknaden och gett oss möjligheten att utveckla innovativa produkter och lösningar som möter våra kunders behov. Ekovents VD, Gabriella Wikander Johansson, och produkt- och marknadschef, Ljubomir Doslic, delar insiktsfulla berättelser om vår utveckling och vårt engagemang för att ligga i framkant inom branschen.

Genom vårt fokus på hållbarhet och miljö har vi strävat efter att minimera vår miljöpåverkan genom användning av återvunna material och energieffektiva produktionsmetoder. Vi är dedikerade till utveckling och innovation, med nästan 10 procent av vår personal engagerad i produktionsutveckling och förbättringsarbete.

Vill du läsa mer om vad som har skrivits om oss?

Ta del av hela artikeln i Kommun & Näringslivs tidning.

Artiklen om EKOVENT