EKO SPORT TEAM

Om personalen mår bra mår företaget ofta bra. Positiva och friska medarbetare gör ett bättre jobb, arbetsglädjen stiger samtidigt som kvalitet och produktion ökar. Man orkar mer och ser inga hinder i det dagliga arbetet. Vi lägger därför ner stor ambition på ett brett friskvårdsprogram med många olika aktiviteter som gör att vi alla mår lite bättre. Då minskar också personalomsättningen och sjukskrivningarna. Det har vi fått tydliga bevis på. En av aktiviteterna är att vi i samarbete med friidrottsklubben IK Finish i Vellinge arrangerar EKO 1/2-Maran Skanör - Falsterbo.

Vi arbetar kontinuerligt med att bredda urvalet av motionsidrotter. Andra aktiviteter kan vara av mer hälsorelaterad karaktär som exempelvis sluta röka, äta bättre, mm. Samtliga anställda genomgår kontinuerligt hälsoprofilbedömningar.

Löparfesten 2024

Lördagen den 21 september går startskotten för den årliga löparfesten och EKO ½-Maran, som äger rum på vackra Falsterbonäset. Alla är välkomna, oavsett ålder eller nivå och det finns flera olika sträckor att välja mellan. Som gäst till EKOVENT har du det alltid lite extra förmånligt och anmäler du dig innan 13 september så bjuder vi på startavgiften.

Vi satsar hårt på motion både för att ge våra anställda en god friskvård och en trevlig sammanhållning. Därför arrangerar vi tillsammans med en av Sveriges aktiva friidrottsföreningar, IK Finish i Vellinge, idrotts- och motionsaktiviteterna EKO 1/2-Maran på Falsterbonäset. Vår målsättning är att göra detta till ventilationsbranschens stora löparfest!

En härlig familjefest - Som gäst till EKOVENT har du det alltid lite extra förmånligt. I vårt VIP-tält kommer det att bjudas på förfriskningar, lättare förtäring och såklart härligt mingel. 

Det finns flera olika sträckor att välja mellan:

  • EKO 1/2-Maran (21 km) - En utmaning för dig som vill springa längre sträckor.
  • FORMTOPPEN Milen (10 km) - Perfekt för den vältränade motionären.
  • Here We Go 5an (5 km) - Passar både löpare och de som föredrar promenader eller stavgång.
  • Papricaloppet (1,4 km eller 500 m) - Speciellt utformat för barn upp till 12 år.
  • Rulleruset (5 km eller 1,4 km) - För deltagare med funktionsvariation.

Mer information om Löparfesten, som vi arrangerar tillsammans med IK Finish i Vellinge och de olika loppen hittar du på www.loparfesten.se.