Vi leder luften

EKOVENT ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen som i över 50 år har utvecklat, producerat och marknadsfört produkter inom ventilation och brandskydd. Med egna fabriker, egen utvecklingsavdelning och lokala säljkontor producerar vi prisvärda produkter av högsta kvalitet som möter dina behov. Redan 1972 startade företaget som ett traditionellt plåtslageri och idag är antalet anställa på EKOVENT hela 70 stycken.

Med hög kvalitet och minimal miljöpåverkan som signum strävar vi efter att överträffa dina förväntningar. Höga ambitioner och servicekänsla präglar verksamheten och gör oss till en samarbetspartner att räkna med.

Moderna faciliteter på hemmaplan

Våra produktionsanläggningar med två moderna fabriker på totalt 10 000 m2 ligger i Vellinge utanför Malmö. Här har vi alla resurser som krävs för att ta fram specialdesignade produkter från ax till limpa - egen utvecklingsavdelning, datorbaserade simuleringsverktyg och en ytbehandlingsanläggning samt ett avancerat laboratorium och testutrustning. Vi har även ett välfyllt showroom, moderna utbildnings- och konferenslokaler på 400m².

Vi kan vidareutveckla och förbättra dina befintliga produkter, eller skapa någonting helt nytt. Givetvis testas alla produkter så att de garanterat möter kraven.