Nytt uppdaterat styr- och övervakningssystem för VAV

Nytt uppdaterat styr- och övervakningssystem för VAV

18 februari 2021
Vi påverkas av den luft vi andas och en bra luftkvalitet är avgörande för vårt välmående. Det är därför viktigt att ha bra kontroll av luftkvaliteten inomhus, inte minst i dessa tider. Ett vanligt problem orsakat av dålig kontroll av luftkvaliteten är för liten eller för hög ventilation som vidare leder till dålig luftkvalitet eller onödiga driftkostnader.

Med hjälp av EKO-C35 VAV kan du styra rätt volym av frisk luft för optimala inomhusförhållanden och effektivt kontrollera luftbehandlingssystemet. EKO-C35 VAV är ett effektivt system i modern design och med ny teknologi för reglering av luftkvalitet, luftfuktighet och temperatur i rumsmiljöer.

Att övervaka temperatur, luftfuktighet och luftkvalitet hjälper att kontrollera HVAC-system mer effektivt, reducera byggnaders driftkostnader och förlänga livslängden på HVAC-komponenter. Användaren får i sin tur en bättre komfortnivå, bättre produktivitet och en sundare livs- och arbetsmiljöomgivning. Rätt temperatur och luftkvalitet ger dessutom ökad energieffektivitet och stora energibesparingar.

EKO-C35 VAV ger:

  • En snabb och enkel installation med två-stegs monteringsprocess
  • En enhet som ersätter två, tre eller flera enheter.
  • Enkel och estetisk design som smälter in i varje rum
  • En kostnadseffektiv lösning
  • Användarvänligt gränssnitt och lättanvänd pekskärm
  • Styrning av fläkt- och golvkonvektorer för värme eller kyla. (EKO-C35 FC)

EKO-C35 VAV ger mer effektivitet, mer kontroll och mer komfort.

Läs mer om EKO-C35 VAV här.