Vi söker en Innesäljare, Region Syd! (Tillsatt)

10 oktober 2023
Sugen på en spännande karriär inom ventilationsbranschen? Vi söker nu en innesäljare för vårt team. Läs vidare för att ta reda på mer om den spännande rollen som Innesäljare Region Syd!

EKOVENT AB grundades 1972 och är idag ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen. Våra produktionsanläggningar ligger i Vellinge, strax söder om Malmö. I två fabriker är drygt 70 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation. EKOVENT har även agenturer för kompletterande produkter. Omsättningen uppgår till drygt 180 MSEK. EKOVENT är ett företag i Lindab-koncernen.

Läs mer om oss på  www.ekovent.se

Då en av våra kollegor går i pension behöver vi förstärka vår organisation med en innesäljare.

Vi söker därför en

Innesäljare till Region Syd

Arbetsuppgifter
Ditt arbete kommer bland annat att omfatta orderhantering, vara delaktig i offertarbetet, vara våra kunder och kollegor behjälplig på många olika sätt. Du är en viktig del i vårt säljteam i Region Syd där du jobbar tillsammans med 2 kollegor som är ute i fält. Vi vill också att du är intresserad av att vara ute hos kund med sambesök när det behövs.

Då vi har ett brett produktsortiment är det viktigt med ett stort intresse för teknik och lösningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med tillträde senast 1/1 2024. 

Utbildning/erfarenhet
Du har teknisk eller kommersiell utbildning på minst gymnasienivå och/eller gedigen dokumenterad erfarenhet av ventilationsbranschen eller luftbehandling. Vi ser gärna att du har arbetat som innesäljare tidigare. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, och är van att arbeta i Monitor eller annat ERP-system, Microsoft Office mm.

Du är positiv, utåtriktad, samarbetsvillig, kreativ och har lätt att för att utveckla goda relationer med andra människor. Du bör även vara strukturerad, ansvarsfull och noggrann.

Att jobba hos oss
Företag byggs av människor och för att ett företag ska må bra, måste människorna i det må bra. Sedan många år tillbaka strävar EKOVENT efter att skapa gemenskap och glädje på arbetsplatsen, bland annat genom att arbeta aktivt med friskvård och motion. Genom aktiviteter som främjar hälsa och sammanhållning, lägger vi grunden för ett positivt arbetsklimat och ett sunt företag - i alla bemärkelser.

Information och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Syd Magnus Sjöberg, 0708-346370. Välkommen med din ansökan och CV till magnus.sjoberg@ekovent.se. Tjänsten kommer att tillsättas snarast, så vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt.

 

Tjänsten är nu tillsatt.