Vi söker en Teknisk Säljare Region Norr (tillsatt)

19 januari 2023


EKOVENT grundades för 50 år sedan och är idag ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen. Våra produktionsanläggningar ligger i Vellinge, strax söder om Malmö. I två moderna fabriker är drygt 65 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation. EKOVENT har även agenturer för kompletterande produkter. För mer information om företaget se www.ekovent.se , en del av Lindab.

 

              Du kommer in i en spännande och växande organisation med höga mål. Därför söker vi nu en

                   Teknisk säljare till Region Norr

EKOVENT och Region norr har de senaste åren haft en imponerade tillväxt och behöver nu förstärkning av en till utesäljare. Det är inte bara EKOVENT som växer på regionen utan hela regionen

är inne i en stark tillväxtfas med en påtaglig optimism med många stora pågående och framtida projekt. Kort och gott, Norrland är helt rätt plats att verka i framöver. Region norr täcker området från Gävle upp till Kiruna.

Arbetsbeskrivning

  • Som EKOVENTS tekniska utesäljare har du ansvar för proaktiv försäljning och affärsutveckling i regionen. Du ansvarar för bearbetning och utveckling av dina kunder vilka återfinns bland föreskrivande led samt ventilationsföretag i bygg- och fastighetsbranschen. Ett särskilt fokus för dig kommer vara att bearbeta det föreskrivande ledet.

  • Du har ett stort ansvar i att självständigt planera och genomföra bearbetning av regionen för att på ett effektivt sätt vidareutveckla både gamla och nya affärsrelationer med löpande rapportering till Regionchef.

  • En stor del av arbetet består av fysiska besök med presentationer av EKOVENTS produktmix hos kunder och konsulter, därav är det av vikt att du som person är bekväm i att genomföra detta.

  • Representera EKOVENT som utställare på olika branschmässor.


Utbildning/erfarenhet

Du har gärna en teknisk bakgrund och är intresserad av teknik och lösningar. Har du en teknisk utbildning inom luftbehandling eller god praktisk erfarenhet av ventilationsbranschen är det givetvis en fördel. Arbetar du eller har du arbetat som konsult inom VVS, så kommer det vara meriterande.

Vi söker en lagspelare med god erfarenhet av försäljning med kundkontakt. Du är kreativ, självgående och ansvarstagande men även ekonomiskt tänkande.

Kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav för denna tjänst, då du kommer att ha mycket kommunikation med våra kunder. Vi ser gärna också att du har goda kunskaper i engelska. Du har B-körkort.

Att jobba hos oss
Företag byggs av människor och för att ett företag ska må bra, måste människorna i det må bra. Sedan många år tillbaka strävar EKOVENT efter att skapa gemenskap och glädje på arbetsplatsen, bland annat genom att arbeta aktivt med friskvård och motion. Genom aktiviteter som främjar hälsa och sammanhållning, lägger vi grunden för ett positivt arbetsklimat och ett sunt företag - i alla bemärkelser.

Placeringsort
Tjänsten utgår från vårt kontor i Stockholm, har du din hemvist i Umeå, Skellefteå eller Luleå så finns inget hinder att inkomma med en ansökan. Placeringsort kan därmed komma att ändras då den kommer att utformas utifrån den mest lämpade sökande.  

Tjänsten innebär att du under ett antal dagar per månad kommer att vara på resande fot med övernattningar.

Information och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Johnny Jonsson, 070-827 90 87. Välkommen med din ansökan och CV till info@ekovent.se. Tjänsten kommer att tillsättas snarast, så vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt.

Greppa möjligheten du nu har framför dig, skicka in din ansökan, bidra med din kunskap och vilja så kanske du blir en del av EKOVENT’s fortsatta framgångssaga.