Sätt färg på produkten

Vi målar allt
I vårt måleri kan vi pulverlackera, våtlackera och blästra såväl mycket små detaljer som objekt på flera ton. Enstaka detaljer eller stora serier spelar ingen roll, våra resurser räcker åt båda. Vår strävan är alltid högsta kvalitet på vårt arbete och minimal miljöpåverkan.

Våt eller torrlackering
Pulverlackering passar en rad olika material och typer av gods. Beroende på förbehandling kan lackeringen anpassas för såväl enkla inomhusmiljöer som utomhusmiljöer med höga krav på korrosionsskydd. För andra material och produkter passar våtlackering bäst. Vi hjälper dig att välja rätt metod för dina produkter. I många fall vill man lackera produkterna för att de skall passa in i den arkitektoniska miljön och då utför vi jobbet i den nyans du önskar.

Standardfärger
Vårt standardsortiment av färger är speciellt utvecklade för att skydda och dekorera exteriöra komponenter. Färgerna har mycket bra utomhus-beständighet i såväl glans som kulör.

Vi kan även lackera med epoxilack, mattsvart och specialkulörer. Kontakta oss om du inte hittar rätt färg i vårt standardsortiment

Här kan du ladda ner kulörkartan som PdfFärgtyp: Polyesterpulver för pulver- och våtlackering. Glans: 60-80

OBS: Av trycktekniska skäl kan exakt kulöröverensstämmelse med RAL-färgskalan inte garanteras